Nederlandse Houtpellets Rechtstreeks van de fabriek
Energy Pellets, powered by Labee Group Moerdijk

Houtpellets kopen

Pellets zijn kleine, compacte korrels van samengeperst houtafval, zoals zaagsel, houtsnippers en andere organische materialen. Ze worden vooral gebruikt als brandstof in pelletkachels, een type verwarmingstoestel dat specifiek is ontworpen om deze houtpellets te verbranden. U kunt bij ons goedkope pellets rechtstreeks van de fabriek kopen!

Op zoek naar levering in BULK of in BIG BAGS ?
Zoek niet verder! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de prijzen.

Aantal zakken:
66
Prijs per pallet:
Aantal zakken:
66
Prijs per pallet:
Aantal zakken:
48
Prijs per pallet:
Aantal zakken:
66
Prijs per pallet:

Energypellets

U kunt bij ons o.a. de volgende soorten en hoeveelheden pelletkorrels kopen:

  • Energypellets Premium: Hoge kwaliteit bruine pellets met DIN plus keurmerk en Better Biomass NTA8080 keurmerk, een mix van bruin, rood en wit hout.  Deze bruine houtpellets zijn het meest populair. 66 zakken van 15 kg op een pallet houtpellets van in totaal 990 kg.

  • Energypellets Excellent: Licht gekleurde zak houtpellets met ENplus A1 keurmerk (naaldhout pellets)

  • ECO pellets zijn pellets met de laagste prijs, verpakt in een onbedrukte, milieuvriendelijkere verpakking, maar ook pellets van de hoogste kwaliteit. Te koop als volle pallet, 66 zakken van 15 kg, of driekwart pallet, 48 zakken van 15kg 720kg per pallet

 Wilt u de houtpellets bezorgd op een adres naar keuze hebben of wilt u uw houtpellets afhalen in Moerdijk? Beide is mogelijk.

De bruine houtpellets zijn populair, scherp beprijst en branden lang. De licht gekleurde naaldhout pellets branden schoner en de resterende as is zachter. De ECO pellets zijn een mengsel witte en bruine pellets, inhoud per zak ook 15 kg. Deze houtkorrels combineren de goede eigenschappen van beide soorten, en zijn dankzij de onbedrukte, milieuvriendelijke verpakking ook goedkope houtpellets.  

Houtpellets zijn grotendeels reststoffen uit de houtverwerkende industrie. Dit maakt dat, vergeleken met fossiele brandstoffen, houtpellets een duurzame brandstof zijn voor de verwarming van uw huis. T.o.v. ovengedroogd haardhout of andere brandstoffen zijn pellets een brandstof van super kwaliteit. De korrels branden schoner, hebben een hoge calorische waarde en laten weinig resten na. 

De pellets bevatten zeer weinig schadelijke stoffen en laten weinig residu achter in uw pelletkachel. Echte top pellets!

FAQ
Wat zijn de verschillende soorten houtpellets die EnergyPellets.nl aanbiedt en wat zijn de voordelen van elk type?

Bij Energypellets kunt u verschillende soorten en hoeveelheden pelletkorrels kopen.

  • Energypellets Premium: Hoge kwaliteit bruine pellets met DIN plus keurmerk en Better Biomass NTA8080 keurmerk, een mix van bruin, rood en wit hout.
  • Energypellets Excellent: Licht gekleurde zakken houtpellets met ENplus A1 keurmerk naaldhout pellets.
  • ECO pellets: onze laagst geprijsde pellets, verpakt in een onbedrukte, milieuvriendelijkere verpakking en van de hoogste kwaliteit.
Hoe worden de houtpellets van EnergyPellets.nl geproduceerd en waar komt het hout vandaan?

Energypellets verzamelt houtsnippers die dienen als grondstof voor de spaanplaatindustrie en als brandstof voor energiecentrales. Ons transportbedrijf, Houtvezel Moerdijk B.V., haalt resthout op bij de bron en wij verwerken dit tot diverse producten, waaronder houtpellets. Onze goedkope pellets worden dus gemaakt van gerecycled A-hout en zijn duurzaam gecertificeerd volgens internationale standaarden.

Wat zijn de leveringsopties en -kosten voor pellets bij EnergyPellets.nl?

Onze pellets hebben wij vaak ruim op voorraad. Pellets die direct leverbaar zijn uit onze voorraad, heeft u in Nederland binnen 7 werkdagen in huis wanneer u op een werkdag voor 17:00 uur besteld. Verzendkosten zijn afhankelijk van uw locatie, deze worden bij het bestelproces op de afrekenpagina laten zien. Indien u de pellets wilt ophalen neemt u het betalingsbewijs mee en bent u welkom bij de Apolloweg 4 in Moerdijk.

Waar kunnen de pellets geleverd worden?

Onze bestuurders hebben een pompwagen mee waardoor ze de op een pallet gestapelde zakken pellets op de oprit of bijvoorbeeld onder de carport kunnen zetten indien er geen kuilen of drempels aanwezig zijn. De gewenste afleverlocatie kunt u aangeven in de notities van uw bestelling. Ook hoeft u niet thuis te blijven voor de bestelling, als u maar aangeeft in de notities waar we de goedkope pellets mogen neerzetten.

Welke certificeringen hebben de houtpellets die ik bij EnergyPellets.nl kan kopen?

Onze Premium pellets zijn zowel DINplus als Better Biomass NTA8080 gecertificeerd en de Excellent pellets zijn ENplus A1 gecertificeerd. Onze ECO pellets voeren geen certificering maar branden lang, schoon en hebben een goede energiewaarde tegen een lagere prijs.

Kan ik mijn bestelling retouren indien ik dat wil?

Als particulier heeft u het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk, voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice. Bekijk hier hoe u dan te werk gaat.

Wat moet ik doen als ik vragen heb over mijn bestelling?

Heeft u vragen over uw bestelling of andere zaken? Onze klantenservice staat voor uw klaar. Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 085 – 00 63 011, u kunt ook online contact opnemen.

EnergyPellets Trading BV

Apolloweg 4
Havennummer M189A
4782 SB Moerdijk, Nederland

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
©2024 EnergyPellets.nl